|
sizce nasıl olmuş | süper | | 64% | [ 7 ] | çok iyi | | 27% | [ 3 ] | fena deil | | 9% | [ 1 ] | idare eder | | 0% | [ 0 ] | kötü | | 0% | [ 0 ] | berbat | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 11 | | |
|
Yazar |
Mesaj |
@serdar@
Manga-ka
Favori Anime : sailor moon, haruhi suzumiya, captain tsubasa, sonicx, lave hina
Favori Manga : 400
|
Konu: SAILOR XENA Ptsi Eyl. 10, 2007 6:26 pm |
|
|
xena gezegeni bilgi Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü'nde görevli gökbilimci Michael Brown tarafından bulunan, güneş sisteminin 10'uncu gezegenine "Xena" adı verildi. Adını 90'lı yıllarda ülkemizde de yayınlanan TV dizisi savaşçı prenses "Zeyna"dan alan gezegen dünyadan 14.5 milyar kilometre uzaklıkta. 1930'da keşfedilen Plüton'dan 1.5 kat büyük olan "Zeyna" kaya ve buz kitlesinden oluşuyor. Gezegenin yörüngesel düzleme 45 derece eğik olduğu için daha önce dikkati çekmediği söyleniyor
Savasçi Adi: Zeyna Savasçisi (Sailor Xena)
Gerçek Adi: Mizuki Takai
Dogum Tarihi: 04,10,1988
Dönüsüm Sekli: Zeyna Kozmik Gücü, Uyan!(Xena Cosmic Power, Make Up! )
Dönüsüm Araci: Gezegenin simgesini tasiyan, yaka brosu.
Silahlari: xena powr disc ve dostluk Koruyucu Kalkan
Hayati: Mizuki Takai, Japonya'nin en lüks mahalesinde, zenginlik içinde yasayan bir kizdir.Kisa kizil saçlari, büyük altin rengi gözleri ve adaleli vücudu ile farklilik saçiyordu. Ailesi, saygi ve sevgi gören bir soydur. Mizuki'nin babasinin söyledigine göre, soylari Samurayin önde gelen ailelerine kadar gidiyormus. Ailesi, tek kizlarini, kendisini korumasi için küçük yastan itibaren egitmisti. Dövüs hocalari, kiliç hocalari, Mizuki yi öyle iyi egitmisti ki ölüm makinasi haline gelmisti. Ailesinin ilgisizligi nedeni ile Mizuki git gide evindne kopuk bir hayat yasamaya baslamisti. Özel okulda ki diger ögrencilere bir türlü ayak uyduramiyordu, durmadan basi belaya giriyordu ama bütün bunlara ragmen ailesi bu sorunlar için bile onu ne azarliyor ne de oturup konusuyordu. Annesi ve babasi çok s1k yurt disi seyehatlerine çikiyor ve kizlarini yanliz birakiyordu, dadisi ise Mizuki ile bas edemiyordu. Mizuki, hayatin getirdigi monotonluktan biktigi bir zaman da, her zaman ki gibi gece dolasirken içinde bir ürperti ve tehlike duygusu olustu. Bu tehlike korkusu eskiden hissettikleri gibi degildi. Dah güçlü ve tehlikeli birseydi. Hissettigi enerji dalgalanmasina bir türlü anlam veremiyordu. Nereye gittigini bilmeden sokaklarda kosusturdu ve en sonunda karanligin tamamen örttügü bir alana geldi. Hiçbir sey yoktu, kara bir kütle orayi örtüyordu, yikik binanalari zar zor seçebiliyordu derken birden daha önce hissettigini düsündügü tatli bir isik etrafi aydinlatti. Mizuki donmus bir sekilde isiga bakiyordu.0sik kaybolup, karanlik gittiginde içinde yeniden dogmus gibi farkli bir his olustu. O an da kendi ögremese de anlinda Zeyna adlii gezegenin sembolü olustu , eline bu sembolün oldugu altin renkte bir bros düsstü. Anlamsiz gözlerle brosa bakarken onu yakasina takti, ne dedigini ne yaptigini bilmeden, tamamen içindne gelen bir tavirla, agzindan iki cümle çikti.
"Zeyna Kozmik Gücü, Uyan!"
Atin renginde bir isika birlikte, dönüsüm geçirdi ve Zeyna Savasçisi oldu. Kendine bakabildince bakti,inceleyebildigince inceledi. Gözlerini kapadi ve anilari aklinda belirmeye basladi.
Koruyucu gezegen Zeyna, savas ve Berly, onu öldürüsü.Son gördügü kendi gibi dört gezegen savasçinin endise ile bakan gözleri oldu.Kim ve ne oldugunu iyi biliyordu, günes sisteminde var olan tüm savasçilarin koruyucusuydu. Zeyna, koruyucu bir gezendi ve kendine bu yüzden seçilmisti.
Zeyna Savasçisi gözlerni açti ve her ne kadar uzun zaman önce tanimis olsa da hala yabanci görünen savasçilara bakti.Görünürde onun korumasina ihtiyaçlari yok gibiydi ama yarinin ne getireegini kim bilebilirdi ki?...
//[ hazırlayanlar ]///// resimler ve fikir :@serdar@ hikaye: Galaxi savaşcısı öneriler : sevimli hırsız ayrıca teşekkürler : "neşe" "aqua hime" "kara inci" |
|
|
|
USAGİ
M.A.D Senshi
Favori Anime : SM-İTA-FM-LC-S.A-DN-OHC......
Favori Manga : Merupuri
STATÜ PUAN: Yıldızlı 5:P
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Ptsi Eyl. 10, 2007 6:42 pm |
|
|
hani ben ben niye katılamdım küstüm işte :+-+: şaka tabi ama hayal gücünüzü kutluyorum hangi arada yaptınız bunu nasıl ortaya çıktı siz yokmusunuz kim bilir daha neler var tebrikler valla (bensiz yaparsınız ha ) |
|
|
|
@serdar@
Manga-ka
Favori Anime : sailor moon, haruhi suzumiya, captain tsubasa, sonicx, lave hina
Favori Manga : 400
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Ptsi Eyl. 10, 2007 7:02 pm |
|
|
alınma ya ben dedim ya bi süpriz peşindeyim die saolsun arkadaşlar yardımcı oldu onlar olmasa ben yapamazdım bunu saolsunlar |
|
|
|
Galaxi Savaşçısı
Manga-ka
Favori Anime : SM anime
Favori Manga :
STATÜ PUAN: ----
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Ptsi Eyl. 10, 2007 7:34 pm |
|
|
ayip adimi yanlis yazmissin (( düzeltim ben |
|
|
|
@_LunA_@
Manga-ka
Favori Anime : sailor moon,thusubasa
Favori Manga : 1050
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Ptsi Eyl. 10, 2007 7:37 pm |
|
|
iiiiii valla ellerine sağlık |
|
|
|
moon_kaito
Manga-ka
Favori Anime : Ay Savaşçısı,Sevimli Hırsız
Favori Manga :
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Ptsi Eyl. 10, 2007 7:38 pm |
|
|
güzel paylaşım ellerinize sağlık |
|
|
|
Galaxi Savaşçısı
Manga-ka
Favori Anime : SM anime
Favori Manga :
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Ptsi Eyl. 10, 2007 7:46 pm |
|
|
km fena degil dedi be :D |
|
|
|
USAGİ
M.A.D Senshi
Favori Anime : SM-İTA-FM-LC-S.A-DN-OHC......
Favori Manga : Merupuri
STATÜ PUAN: Yıldızlı 5:P
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Ptsi Eyl. 10, 2007 7:49 pm |
|
|
bende merak ettim kim fena değil dedi bence süperrrr am agörüşlerede saygımız var sadecik merak ettik :D |
|
|
|
mamorucum-k
Manga-ka
Favori Anime : ay savaşçısı
Favori Manga :
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Ptsi Eyl. 10, 2007 10:29 pm |
|
|
güzel olmuş ellerinize sağlık |
|
|
|
MaMoRu-CHaN
Manga Hastası
Favori Anime : Ay Savaşçısı,Sevimli Hırsız
Favori Manga : 100
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Çarş. Eyl. 12, 2007 8:42 am |
|
|
Elinize sağlık Güzel Bir Paylaşım |
|
|
|
ella
İdeal Animeci
Favori Anime : ay savaşçısı,sevimli hırsız
Favori Manga :
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Ptsi Tem. 07, 2008 5:49 pm |
|
|
çok güzel olmuş bende çizimlerimi paylaşmak isterdim ama bunun için yeterli bilgim yok buraya nasıl koycamı bilemem |
|
|
|
setsuna
İdeal Animeci
Favori Anime : ay savaşçısı
Favori Manga : ay savaşçısı
|
Konu: Geri: SAILOR XENA Çarş. Tem. 09, 2008 4:55 pm |
|
|